Siemens vaatwasser (inbouw) SX636X10JE

699.00

Artikelnummer: 000000000000283542 Categorie:

Beschrijving

Siemens (inbouw) vaatwasser SX636X10JE
De Siemens SX636X10JE is een volledig geïntegreerde vaatwasser. Dit wil zeggen dat de druktoetsen om het toestel te bedienen binnenin zijn ingewerkt, waardoor je aan de buitenkant niets ziet. Je vaat is snel schoon dankzij het varioSpeedPlus programma. Met varioSpeedPlus is je vaat in minimale tijd perfect schoon en droog, doordat het programma tot maar liefst 66% wordt verkort. infoLight projecteert een blauw licht op je keukenvloer als het gekozen programma loopt en stopt wanneer het programma klaar is.
Verstelbare mand bovenaan
Met de ingewerkte druktoetsen kun je bij de Siemens SX636X10JE maar liefst zes programma's selecteren: Intensief, Auto, Eco, 1 uur 45°C, 1 uur 65°C of Glas. Mogelijkheden genoeg dus om diverse types vaat helemaal schoon en glanzend te maken. Bij de diverse programma's kun je bovendien een verschillende temperatuur voor het water instellen. Deze temperatuur gaat van 45°C tot 65°C. Nog een groot voordeel is dat je de mand bovenaan in de hoogte kunt instellen. Heb je bijvoorbeeld enkele grote pannen die je wil verdelen tussen boven en onder, dan kan dit zonder probleem.
Zuinig en gemakkelijk te integreren
Met een energieklasse A++ is de Siemens SX636X10JE heel energiezuinig. Het waterverbruik op jaarbasis bedraagt gemiddeld 2660 liter en het energieverbruik komt op jaarbasis op 262 kWh. Met een hoogte van 86,5 centimeter, een breedte van 59,8 centimeter en een diepte van 55 centimeter, kun je het toestel gemakkelijk in elke keuken integreren. Horizontaal opengeklapt neemt de deur van de vaatwasser 60 centimeter in, wat het toestel voor compacte keukens geschikt maakt. De poten van het toestel kun je dan nog eens in de hoogte verstellen zodat het toestel echt overal perfect past.
Nieuwste technologische snufjes
De SX636X10JE zou geen toestel van Siemens zijn als er niet enkele heel handige snufjes ingebouwd waren. De doseerAssistent verdeelt het was- en glansproduct optimaal. Dankzij de functie varioSpeed Plus zijn je kopjes en schotels heel snel schoon. De functie intensiveZone van dit toestel is heel interessant. Dit is een plaats in de vaatwasser waar je extra vuile vaat kunt beladen, maar dit toch in één wasprogramma kunt combineren met bijvoorbeeld fijn servies. Een indicatielampje vertelt je als je glansmiddel of zout moet bijvullen en de starttijd kun je instellen naar eigen wens. Kortom, wil je graag een hele degelijke vaatwasser die over de nieuwste technologieën beschikt, dan is de Siemens SX636X10JE de perfecte keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens vaatwasser (inbouw) SX636X10JE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =