Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE

599.99

Artikelnummer: 000000000000252777 Categorie:

Beschrijving

De strak vormgegeven Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE heeft veel ruimte en maakt gebruik van slimme sensoren en speciale op maat gemaakte afwasprogramma's. Deze afwasmachine kan goed overweg met extra vuile vaat en heeft ook maatwerkprogramma's voor je kwetsbare glaswerk. Je vaat komt extra droog uit deze machine, wat je veel tijd scheelt. Hij is zeer zuinig met water en energie.
Veel ruimte en een flexibele indeling
Ben je voor je inbouwkeuken op zoek naar een mooie en duurzame afwasmachine? De Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE is uitgevoerd in roestvrij staal dat gemakkelijk te reinigen is lang meegaat. In deze afwasmachine kun je met gemak twaalf complete couverts kwijt. De boven- en onderkorf zijn op maat in te delen zodat je ook extra grote pannen en grote glazen met gemak af kunt wassen. In de VarioFlex bovenkorf vind je kopjeshouders en bordenhouders die je kunt inklappen als je extra ruimte nodig hebt. Organiseer gerust een groot familiediner. Je vaat is in één keer af- en ingeruimd.
Slimme sensoren en speciale programma's
De slimme sensoren van je Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE meten nauwkeurig de vervuilingsgraad van je vaat en spoelwater. Daardoor geeft elk afwasprogramma je de juiste hoeveelheid water, warmte en afwasmiddel. Dit gaat verspilling tegen en helpt je met besparingen, terwijl je vaat optimaal schoon wordt. Gebruik het speciale glasprogramma voor je kostbare glaswerk en je merkt dat je glazen veel langer in topconditie blijven. Gebruik het extra droge programma als je plastic bakjes, glaswerk of pannen afwast. Je bent geen tijd meer kwijt met handmatig nadrogen. Heb je in het onderste vak extra vuile vaat? Kies dan voor de IntensiveZone-stand. Beneden krijgt je vaat een intensievere wasbeurt, terwijl boven het wasprogramma voorzichtig zijn werk doet.
Duurzaam en zuinig met energie
De Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE is uitgerust met een extra duurzame iQDrive-motor die niet onderhevig is aan slijtage. Je Siemens afwasmachine zal hierdoor langer meegaan dan je misschien zou denken. Deze motor is ook bijzonder zuinig met energie. Jaarlijks verbruikt hij ongeveer 258 kWu. Deze prestatie heeft hem een plek opgeleverd in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++. Met deze Siemens krijg je een zeer schone vaat en bespaar je op je energierekening.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + vijf =