Siemens wasmachine WM14T550NL

599.00

Artikelnummer: 000000000000237380 Categorie:

Beschrijving

Siemens iSensoric wasmachine WM14T550NL
Met deze intelligente iQ500 wasmachine kan je zorgeloos wassen en voor elk soort was het juiste programma kunnen kiezen. Hij is bovendien duurzaam en heel zuinig met energielabel A+++ -30%. Het MultiTouch LED-display is makkelijk in gebruik voor programmaverloop, temperatuurkeuze, centrifugeersnelheid, resttijdweergave en eindtijduitstel, energie- en verbruiksindicatie. Deze wasmachine beschikt over 4 speciale vlekkenprogramma’s en waterPerfect Plus. De optie speedPerfect wast tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.
Enorme programmakeuze
De Siemens WM14T550NL valt op door de hoeveelheid wasprogramma's. Er zijn onder andere speciale programma's voor wol en donkere was, voor overhemden, voor dons en voor fijne was. Daarnaast zijn er supersnelle programma's voor een wasje tussendoor en kun je door de bijvulfunctie nog een vergeten kledingstuk toevoegen aan een gestarte was. Zeer goed zijn ook de speciale vlekkenprogramma's voor boter en vet, voor rode wijn, voor bloed en voor gras. Vooral dat laatste programma is ideaal voor voetballers die de was voor hun hele team mee naar huis krijgen. Ook elke andere sporter die wel eens met grasvlekken te maken heeft, zal dit programma graag gebruiken. De keuzes staan in een helder display waarin ook de resterende tijd en het energieverbruik wordt weergegeven. Natuurlijk beschikt de geavanceerde WM14T550NL ook over een Aquastop en kinderslot. Deze wasmachine beschikt over alles wat je maar kunt bedenken en meer.
Speciale programma's:
Wol-handwas
Donkere was
Blouses/Overhemden
Microvezel
Snel+mix
Hygiëne
Super 30'/15'
Wol handwas
Fijn/Zijde
Speciaal anti-vlekken systeem: 4 speciale vlekkenprogramma's (boter/slaolie, bloed, rode wijn ), toepasbaar op de standaard programma's
Duurzaam en technisch hoogstaand
Deze wasmachine is één van de zuinigste die er zijn. Een fijne was op 30 graden verbruikt slechts 0,19 kWh. Het energielabel van de Siemens WM14T550NL is dan ook het hoogst haalbare: A+++-30%. Op de stille, duurzame iQdrive motor geeft Siemens 10 jaar garantie. Je kunt er rustig van uitgaan dat deze wasmachine je jarenlang trouw zal dienen. Het royale volume van de trommel is met 63 liter of 8 kilo was bemeten op een groot huishouden. De centrifuge kan tot 1400 rotaties per minuut draaien en scoort droogklasse B. Dat betekent dat er maximaal 53% restvocht achterblijft in je was. Deze intelligente Siemens wasmachine beschikt verder over een wavetrommel met een bijzondere structuur en binnenverlichting en speciale detectieprogramma's om de dosering van wasmiddel en water optimaal uit te balanceren. Daarbij produceert de machine weinig geluid, want het geluidsniveau is 48 decibel tot maximaal 72 decibel tijdens het centrifugeren. De Siemens WM14T550NL is veelzijdig, sterk en stil.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens wasmachine WM14T550NL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + vijftien =