Silk'n vetvermindering apparaat Lipo

499.00

Artikelnummer: 000000000000248102 Categorie:

Beschrijving

Overtollig vet kwijtraken zonder cosmetische ingreep
Zouden we dat overtollige vet niet kunnen verminderen zonder medische ingreep en zonder pijn en bijwerkingen? Een betaalbaar apparaat voor thuisgebruik, dat zou pas mooi zijn. En dat is precies wat Silk'n Lipo is!
Silk'n Lipo: een revolutionair apparaat
Silk'n Lipo combineert twee technologieën in één apparaat voor gerichte vetreductie: LLLT en EMS. Van beide technologieën zijn de werking en de veiligheid klinisch bewezen. Silk'n Lipo vermindert overtollig vet en traint en verstevigt tegelijk de onderliggende spieren. Je kunt Silk'n Lipo gebruiken voor de buik, maar ook voor taille, dijen, billen en bovenarmen. Je ontvangt 3 riemen: S = 43 cm, M = 68 cm en L = 118 cm.
Behandeling met Silk'n Lipo
Laad de behandelingseenheden op voordat je begint met een behandeling met Silk'n Lipo.
Bevochtig de kussentjes en leg ze elk op een behandelingseenheid.
Verbind de behandelingseenheden met elkaar en met de gordel en breng deze aan op of om het gebied dat u wilt behandelen. Zorg dat er goed contact is tussen de behandelingseenheden en jouw huid en dat de gordel goed vastzit.
Druk op de knop ON. De laserdioden gaan rood gloeien.
Stel het EMS-energieniveau in met de knoppen + en – . Gebruik het hoogste niveau dat nog prettig voelt.
Behandelplan:
Behandel elk gedeelte gedurende 15 minuten.
Gebruik het niet meer dan drie keer per week op de gedeelten van het lichaam die je wilt behandelen.
Toelichting Low Level Laser Therapy (LLLT)
Bij de Low Level Laser Therapy (LLLT ofwel laagvermogende-lasertherapie), zoals toegepast in Silk’n Lipo, wordt laser van een bepaalde golflengte gebruikt. Doelwit zijn adipocyten (vetcellen), waarvan de celmembranen worden geperforeerd zodat de vetcellen gaan 'lekken'. Bij herhaaldelijke toepassing worden de vetcellen op den duur kleiner. Dit leidt tot verlies van overtollig vet in het behandelgebied en tot verlies van centimeters. LLLT doet geen pijn. De therapie is veilig en niet-invasief en heeft geen negatieve bijwerkingen. Bovendien, in tegenstelling tot invasieve behandelingen zoals liposuctie, hoef je niet onder narcose tijdens een LLLT-behandeling. LLLT is een uitstekende, betrouwbare methode om de omvang van vetcellen te verminderen.
Extra uitleg over: Electrical Muscle Stimulation (EMS)
Om de vetzuren snel uit het lichaam te verwijderen, combineert Silk'n Lipo LLLT met Electrical Muscle Stimulation (EMS ofwel elektrische spierstimulatie). Bij EMS worden via elektroden op de huid, elektrische pulsen naar het lichaam gestuurd, waardoor spieractiviteit in het behandelgebied op gang komt. Spieractiviteit draagt bij aan spierversteviging en aan snellere bloedcirculatie en lymfatische activiteit. EMS stimuleert de lichamelijke processen voor afvoer van afvalstoffen, inclusief het vetmateriaal dat uit de geperforeerde vetcellen lekt. Deze technologie is klinisch getest en geeft goede resultaten. De twee technologieën vullen elkaar perfect aan: LLLT zorgt ervoor dat de vetzuren uit de vetcellen lekken en EMS zorgt ervoor dat de vetzuren vervolgens uit het lichaam worden afgevoerd. Je kunt aan dit proces bijdragen door voor en na de behandeling veel water te drinken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silk'n vetvermindering apparaat Lipo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =