Smeg koelkast FAB28LCR3 Linksdraaiend (Creme)

1,199.00

Artikelnummer: 000000000000281120 Categorie:

Beschrijving

De Smeg FAB28LCR3 is een crèmekleurige koelkast met een linksdraaiende deur. De koeler heeft een ExtraFresh-zone waarin je voedingswaren tussen de 0° en de 3°C kunt bewaren. Zo kun je je boodschappen op voorhand plannen en uitvoeren, en toch dagenlang genieten van de textuur van deze verse etenswaren.
Revolutionair koelingssysteem met AirPlus-ventilator
De Smeg FAB28LCR3 is niet alleen een echte eyecatcher in huis, het is ook nog eens een innovatief en energiezuinig toestel voor de 21ste eeuw. Ophopend vocht aan de achterzijde van dit toestel? Dit gebeurt niet bij dit toestel dankzij het systeem van automatisch ontdooien. Dankzij de speciaal hiervoor ingebouwde weerstand verdampt het vocht en ventileert het naar buiten. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van het toestel, het zorgt ook nog eens voor een beter klimaat in het toestel. De koeling gebeurt met het AirPlus-ventilatiesysteem. Zo is elk deel van de koelkast, behalve de ExtraFresh-zone, gelijkmatig gekoeld en is er dezelfde luchtvochtigheid. Zo kun je elke verpakking overal in de koeler plaatsen zonder na te denken wat de beste plaats zou zijn.
Subtiele verchroomde elementen aan de deurhouders
Smeg is bekend omwille van het mooie retrodesign. Dit is bij dit toestel zeker ook het geval. Maar niet alleen de buitenkant van de koeler is mooi om naar te kijken. Ook de binnenkant is met subtiele details afgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan de verchroomde randen van de deurvakken of het flessenrek om geopende flessen te bewaren. Ook de legplanken zelf zijn mooi en bovendien ook stevig. Je kunt ze eenvoudig uit het toestel nemen en schoonmaken. Daarna plaats je ze op de hoogte die je zelf wil. Dit zorgt samen voor een ruime inhoud van maar liefst 244 liter aan koelruimte, ideaal om de voedingswaren voor een heel gezin in op te slaan. Naast de royale koelruimte heeft het toestel ook nog een vriesvak van 26 liter. Kortom, ben je op zoek naar een energiezuinige koelkast die ook nog eens aan de hoogste eisen qua design moet voldoen, dan is de Smeg koelkast FAB28LCR3 Linksdraaiend (Creme) de koelkast die je in huis moet hebben.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smeg koelkast FAB28LCR3 Linksdraaiend (Creme)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 1 =