Smeg koelvriescombinatie FAB32RBL3 Rechtsdraaiend (Zwart)

1,799.00

Artikelnummer: 000000000000284372 Categorie:

Beschrijving

SMEG staat bekend om zijn kwalitatief zeer goede apparatuur in retrolook. Ook deze SMEG koel-vriescombinatie FAB32RBL3 roept associaties op met de jaren vijftig. Deze stijlvolle koel-vriescombinatie is zuinig met energie en gemakkelijk op maat in te delen. Verse groente en fruit blijven veel langer goed in deze koelkast die een eyecatcher in je keuken kan zijn.
De kracht van SMEG
De Italiaanse designleverancier SMEG heeft een duidelijk onderscheidend vermogen. Allereerst excelleert SMEG op het gebied van kwaliteit. Daarnaast is het de vormgeving die ervoor zorgt dat de SMEG koel-vriescombinatie FAB32RBL3 onmiddellijk opvalt. Je krijgt automatisch associaties met de vormgeving uit de jaren vijftig in de Verenigde Staten. De robuuste handgrepen, in combinatie met de afgeronde hoeken maken deze koel-vriescombinatie tot een mooie keuze voor een designkeuken waar niet alleen gewerkt, maar ook geleefd en genoten mag worden. De SMEG koel-vriescombinatie FAB32RBL3 Rechtsdraaiend (Zwart) geeft je een koelruimte van 234 liter en een vriesgedeelte van 97 liter. Deurschappen en legplateaus zijn bijna allemaal verstelbaar, zodat je zelf de meest efficiënte indeling maakt.
Moderne technologie voor een langere bewaartijd
Het zeer goede ventilatiesysteem van de SMEG koel-vriescombinatie FAB32RBL3 zorgt op elk niveau van je koelkast voor een homogene temperatuur. Ook haalt deze koel-vriescombinatie overtollig vocht uit de lucht. Dit heeft als voordeel dat je veel minder condens- en rijpvorming krijgt. Daardoor is het niet meer nodig om je koel-vriescombinatie om de zoveel tijd handmatig te ontdooien. In het koelgedeelte vind je een Extra Fresh-compartiment van 30 liter. Je stelt de temperatuur van dit compartiment zelf in tussen  0° tot 3° C. Dit is ideaal als je groente en fruit langer goed wilt houden.
Besparen op je energienota
Wat doe je als je op vakantie gaat? Waarschijnlijk is je koelgedeelte leeg, terwijl je vriesvak nog steeds voorraden heeft. Waarom zou je dan je koelgedeelte koel houden? Met de speciale vakantiestand hoeft dit ook niet meer. Je ingevroren voedsel blijft bevroren, maar je koelgedeelte wordt niet extra gekoeld. Dit scheelt je veel energie. Op jaarbasis verbruikt de Smeg koel-vriescombinatie FAB32RBL3  ongeveer 178 kWu. Dit leverde hem een plek op in de allerzuinigste energie-efficiëntieklasse A+++. Deze designkoelkast gaat je zeker helpen bij het besparen op je energierekening.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smeg koelvriescombinatie FAB32RBL3 Rechtsdraaiend (Zwart)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 2 =