SodaStream soda maker + 2 karaffen Crystal (Wit)

116.99

Artikelnummer: 000000000000238280 Categorie:

Beschrijving

Verkozen tot Product van het Jaar 2017
Water drinken is heel belangrijk voor de mens, maar toch doen we het vaak te weinig. Met trots mag SodaStream bekend maken dat water drinken nu leuker wordt met het product van het jaar 2017, de SodaStream Crystal! Een hoogwaardig en nieuw keukenapparatuur in jouw keuken waar je vanzelf meer van gaat drinken! Ideaal om het water mooi te presenteren en samen met de hele familie te genieten van een glas vers gemaakte bubbels.
Bruisend water van kraanwater in een handomdraai
Het toestel is snoerloos en werkt met een handig en makkelijk te gebruiken drukknop bovenin. Jouw SodaStream pakket bevat het volgende: de Spiritnsoda maker, een SodaStream CO2 cilinder* en twee karaffen van 75cl. Vul de fles met kraanwater, houdt het onder de tap en voeg bruis toe. Je hebt de keuze uit licht, medium of sterk bruisend water te maken door 1, 2 of 3 keer op de knop te drukken. Zodra de fles gevuld is en voorzien van bruiswater kan de dop erop en presenteer je het of heel mooi bijvoorbeeld op de eettafel of je stop de fles in je tas voor heerlijk bruiswater voor onderweg
Verbreed je eigen drankassortiment met de heerlijke originele SodaStream smaken
Voor de variaties op je verse bruiswater biedt SodaStream ook diverse smaken aan. Je hebt een ruime keuze uit o.a. de klassieke frisdranksmaken.
Variatietip!
Ook kun je natuurlijk vers fruit, munt en dergelijke halen voor bruisend water met een fris smaakje.
Zelf frisdrank maken is een bewuste keuze
Bruiswater of frisdrank maken met de SodaStream frisdrankapparaten is duurzaam verantwoord want je maakt gebruik van herbruikbare en BPA-vrije flessen en de cilinders zijn om te ruilen in een BCC vestiging of zijn definitief te retourneren bij SodaStream. De Crystal is een luxe aanwinst in jouw keuken en daarbij duurzamer, mede dankzij de meegeleverde glazen karaf. Kortom, milieuvriendelijk, kostenbesparend en een lekkere uitbreiding van je drankassortiment.
* Wanneer de cilinder leeg is kan je deze bij één van de 64 BCC vestigingen omruilen voor een volle SodaStream cilinder van 60L. SodaStream CO2 cilinders zijn van SodaStream (CO2) Ltd. Als je de cilinder niet meer wilt omruilen dan wordt het gewaardeerd als je de cilinder terugstuurt naar SodaStream. Voor meer informatie over het terugsturen verwijzen wij je naar de website van SodaStream.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SodaStream soda maker + 2 karaffen Crystal (Wit)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =