Sonos draadloze WiFi-versterker BOOST

126.99

Artikelnummer: 000000000000080155 Categorie:

Beschrijving

Laat slechte WiFi je goede muziek niet verpesten
Sommige huizen hebben gewoon geen goede WiFi. In andere huizen strijden er zoveel draadloze apparaten om bandbreedte dat ze het hele netwerk vertragen. En weer andere WiFi-netwerken hebben moeite om alle signalen naar de meest afgelegen kamers te zenden. Klinkt dat bekend? Dan kan Boost je helpen om toch perfect muziek te streamen.
Superieure betrouwbaarheid
Boost creëert een apart netwerk voor je Sonos-apparaten. Zo kun je overal in huis van al je muziek genieten. Zonder onderbrekingen. Doordat Boost zijn eigen netwerk creëert, gaat het verstoringen van andere draadloze apparaten op je WiFi-netwerk tegen. Een perfecte oplossing om overal draadloos muziek te streamen. Met een superieure betrouwbaarheid.
Stream naar elke kamer
Boost heeft drie interne antennes. Deze zorgen dat het WiFi-signaal in alle richtingen wordt uitgezonden. Dwars door muren en plafonds. Zodat jij in elke uithoek van je huis de beste verbinding hebt. Alles voor de ultieme muziekbeleving.
Eenvoudige installatie
Even inpluggen en verbinden met je WiFi-netwerk met behulp van de meegeleverde ethernetkabel en klaar is Kees. Je kunt je Sonos-speaker ook installeren zonder Boost. Maar het is fijn om te weten dat de hulptroepen er zijn, mocht je die nodig hebben.
Vertrouwd BCC
Bij BCC koop je vertrouwd je Sonos producten, BCC is niet als dealer bij Sonos Nederland aangesloten. Bij aankoop van een Sonos product krijg je gewoon alle service die je van ons mag verwachten;
Standaard inclusief 2 jaar garantie
Voor 22.00uur besteld, morgen in huis (met uitzondering van zon- en feestdagen)
Gratis bezorgen en retourneren
Bekijk onze mogelijkheden met betrekking tot plaatsen, aansluiten en instellen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sonos draadloze WiFi-versterker BOOST” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =