Sony 4K Ultra HD TV KD43X7056BAEP

749.00

Artikelnummer: 000000000000281952 Categorie:

Beschrijving

Sony X70 Slim en eenvoudig. Prachtig beeld en geluid.Deze 4K Smart TV brengt essentiële entertainmentapps tot leven door levendige, realistische kleuren met uitzonderlijke helderheid, scherp geluid en een prachtig design te combineren.
Levendige kleur, realistische 4K-details
Met een nog duidelijker 4K-signaal ligt alles waar u naar kijkt dichter bij 4K-resolutie, vol levensechte kleur.
Ontdek elk detail opnieuw in 4K
Met 4K X-Reality™ PRO4 wordt elk beeld opgeschaald naar bijna 4K-kwaliteit voor verbluffende scherpte. Beelden worden in real-time verfijnd en verscherpt, waardoor u extra details ziet in de boeken en de architectuur van de bibliotheek.
De pracht van het leven, vertoond met extra kleuren
Zie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de ballonnen natuurgetrouw weer.
Helderder, natuurlijker geluid
Clear Audio optimaliseert het geluid zodat muziek en dialoog helderder en beter gescheiden klinken, voor een nog levensechtere ervaring.
Stemt elk moment nauwkeurig af
Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt automatisch het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.
Een verfijnd design voor in elk interieur
Het slanke frame geeft de tv een verfijnde uitstraling die perfect in elke hedendaagse inrichting past.
Prachtige vormgeving
Dankzij het slanke frame ziet deze tv er luxueus en verfijnd uit. Zo kunt u genieten van het beeld zonder te worden afgeleid door de tv.
Open YouTube™ met slechts één klik
Ga rechtstreeks naar YouTube en geniet van uw favoriete video's. Bladeren en clips kijken op deze Sony led-tv gaat sneller een eenvoudiger dan ooit dankzij de YouTube-knop op de afstandsbediening.
Bekijk Netflix in 4K HDR
Bekijk nu Lost in Space in 4K HDR met een premium Netflix-abonnement. Abonnees kunnen meer HDR-content verwachten in de komende maanden.
Een slimmere manier om uw smartphone te gebruiken
Zet uw favoriete content op uw smartphone of USB-stick en ervaar die met prachtige details op uw grote tv-scherm. Met Smart Plug & Play kunt u eenvoudig video's, foto's en muziek delen vanaf meerdere apparaten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sony 4K Ultra HD TV KD43X7056BAEP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + vijf =