Sony 4K Ultra HD TV KD55XG9505BAEP

1,195.00

Artikelnummer: 000000000000282155 Categorie:

Beschrijving

Zie hoe schitterend gedetailleerde beelden in 4K met levendige kleurnuances samenkomen met onze nieuwste Sound-from-Picture Reality voor een betoverende 4K kijk en luisterervaring.
Full Array LED
Full Array LED-tv's worden verlicht door meer leds, die direct achter het scherm zijn geplaatst, vergeleken met conventionele Edge LED-tv's. In combinatie met de lokale dimtechnologie van Sony kunnen specifieke ledzones afzonderlijk worden gedimd of versterkt voor een beter contrast en betere helderheid.
Beeld en geluid vormen een harmonieus geheel
Leef in het moment met waarheidsgetrouw beeld en geluid. Prachtig, gedetailleerd beeld wordt gecombineerd met onze Sound-from-Picture Reality voor geweldige audiovisuele prestaties.
Ultiem realisme
De Picture Processor X1 Ultimate, met zijn ongeëvenaarde beeldverwerkingskracht, detecteert honderden verschillende voorwerpen op het scherm en verbetert de helderheid, details en kleur. Alles wat u kijkt is helder, duidelijk en ongelofelijk realistisch.
Sound-from-Picture Reality
Het Acoustic Multi-Audio-systeem voegt twee tweeters toe die het geluid sturen, aan de achterkant van de tv, bij de basreflex-speakers voor Sound-from-Picture Reality. Het geluid is perfect afgestemd op de actie, waardoor uw kijkervaring meeslepender wordt.
Groot scherm, dynamische ervaring
Deze 4K HDR-tv van Sony is ontworpen om tv te kijken op een groot scherm. Met de indrukwekkende beelden lijkt het net alsof u zich midden tussen de actie bevindt.
Details prima zichtbaar dankzij uitzonderlijk contrast
Geniet van de prachtige nachtweergave met fel licht en dieper zwart. Met tot zes keer meer contrast van een conventionele led-tv's zijn donkere scènes donkerder en lichte scènes helderder op deze 4K Ultra HD-tv met X-tended Dynamic Range PRO.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sony 4K Ultra HD TV KD55XG9505BAEP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − een =