Sony portable speaker SRSXB41 (Blauw)

129.00

Artikelnummer: 000000000000246243 Categorie:

Beschrijving

Neem het festival met je mee, waar je ook naartoe gaat
Creëer jouw eigen festival met de Sony portable speaker SRS-XB41 met Extra Bass, een verbeterde Live Sound-modus, feestverlichting en andere leuke functies waarmee jouw feest de ultieme driedimensionale live muziekervaring krijgt.
Ga volledig op in het gevoel
Ontdek zelf hoe de SRS-XB41 jou het gevoel geeft dat je erbij bent. Je hoeft alleen nog je vrienden uit te nodigen. Met de Extra Bass-functie boost je jouw feestnummers. De functie verbetert elke beat en laat jouw feest echt beginnen. Dankzij Party Booster voorzie je jouw feestje bovendien van allerlei geluiden zoals een scratch, snare, kick-drum of cowbell, simpelweg door op verschillende plaatsen op de speaker te tikken. Ook het volume van de speaker regel je op deze manier: tik zachtjes voor een zacht geluid en hard voor een hard geluid.
Geniet van een live muziekervaring
Druk op de Live Sound-knop en hoor jouw muziek op een geheel nieuwe manier. De speakers van de SRS-XB41 zijn zorgvuldig ontworpen voor een echte driedimensionale ervaring. De blauwe lijnen laten zien hoe hoekige speakers met de nieuwe DSP-technologie uw muziek breder verspreiden, zodat je jouw feest tot leven brengt en een echte festivalvibe creëert, waar je ook bent.
Wireless Party Chain
Geniet allemaal van hetzelfde nummer met Wireless Party Chain. Verbind tot wel 100 draadloze speakers via Bluetooth-technologie en synchroniseer de muziek en verlichting, zodat iedereen kan dansen op dezelfde beat.
Licht in het donker
Er is geen plezier zonder feestverlichting. De SRS-XB41 heeft meerkleurige lichtflitsen op de maat van de muziek, inclusief nieuwe lijnverlichting rond de speaker en een stroboscoop.
Klaar voor het zwembad en het strand
De SRS-XB41 heeft een nieuw stofdesign dat er niet alleen goed uitziet maar ook sterk genoeg is om alles te doorstaan wat er tegenaan wordt gegooid. Zo is de speaker volledig roestvrij, volledig wasbaar en waterbestendig en volledig stofvrij en kun je de SRS-XB41 dus zonder zorgen meenemen naar het strand of het zwembad.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sony portable speaker SRSXB41 (Blauw)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 16 =