Twinkly Smart kerstboomverlichting 105LEDs (10.5 Meter)

59.99

Artikelnummer: 000000000000239231 Categorie:

Beschrijving

Maak het gezellig met Twinkly Smart kerstboomverlichting
Stel je eens voor, er zijn vrienden en familie op bezoek en jij verrast ze met een prachtige lichtshow. Jouw kerstboom straalt als nooit te voren en jij kunt alles vanuit je luie stoel bedienen. Klinkt dit niet als een kerst om nooit meer te vergeten? Dit kan allemaal met de Twinkly Smart kerstboomverlichting. De Twinkly Smart kerstboomverlichting 105LEDs is verenigbaar met je smartphone of tablet. Via een app kun je vooraf ingestelde effecten aanklikken en je kunt genieten van het licht! Wil je zelf wat proberen? Met de Twinkly Smart kerstboomverlichting 105LEDs kun je jouw creatieve geest zijn gang laten gaan en zelf effecten maken.
Een kerst als nooit tevoren
Ken je het probleem dat er één kerstlampje kapot is en je het hele snoer moet controleren? Daar heb je met de Twinkly Smart kerstboomverlichting geen last meer van. Een speciale chip zorgt ervoor dat ieder lampje apart wordt aangestuurd in de app. Je kunt ze per lampje instellen, waardoor ieder lichtje individueel van kleur kan veranderen. De mogelijkheden met Twinkly zijn eindeloos.
Voordelen van de Twinkly Smart kerstboomverlichting
Keuze uit veel verschillende effecten
Creëer je eigen effect
Verenigbaar met IOS en Android
2,5 meter lang snoer plus 10,5 meter snoer met lichtjes
Verras jezelf en anderen
Ben je de saaie lampjes zat en wel toe aan een nieuw soort kerstverlichting? Verras jezelf en al je vrienden dan met de Twinkly Smart kerstboomverlichting. Geniet van alle mooie effecten en de gezellige sfeer die het geeft in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Twinkly Smart kerstboomverlichting 105LEDs (10.5 Meter)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + veertien =