Vifa draadloze multiroom speaker Copenhagen 2.0 (Lichtgrijs)

499.00

Artikelnummer: 000000000000246890 Categorie:

Beschrijving

Vifa Copenhagen 2.0 draadloze multiroom speaker
Design
De Copenhagen 2.0 brengt verfijnd vakmanschap samen met een moderne levensstijl. Het subtiele Scandinavische design van hoge kwaliteit materialen zoals wol en aluminium zorgt ervoor dat de luidspreker elegant samenwerkt met zijn omgeving. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de gebruiker wat resulteert in een eenvoudig te gebruiken draagbare speaker voor iedereen die waarde hecht aan design evenals geweldig geluid. Door het stevige handvat en de meegeleverde reistas eenvoudig mee te nemen naar elke locatie waar je muziek wilt luisteren.
Geluid
Het Copenhagen 2.0 model biedt door de toepassing van geavanceerde Vifa-transducers schitterend geluid. Om dit te produceren maakt de Copenhagen 2.0 gebruik van 2x 28mm Tweeters, 2x 50mm midrange eenheden en 2x ruggelings geplaatste Woofers die worden ondersteund door 4 passieve radiatoren voor een krachtig en gebalanceerd geluid.
Connectiviteit
Het grote voordeel van deze speaker is dat hij met vrijwel alle mogelijke muziekbronnen kan verbinden. Smartphones, tablets, TV’s, PC’s en Mac-computers sluit je eenvoudig aan via de uitgebreide connectie opties – Bluetooth aptX HD , AirPlay en DLNA(met Wi-Fi Direct), (3,5mm)aux-ingang en USB aansluiting. Bovendien kan deze speaker doormiddel van Vifa HOME, Vifa LINK en Vifa PLAY met andere ondersteunde Vifa speakers gekoppeld worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vifa draadloze multiroom speaker Copenhagen 2.0 (Lichtgrijs)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =