Whirlpool fornuis ACMT 6332/IX/3

499.00

Artikelnummer: 000000000000285372 Categorie:

Beschrijving

Whirlpool fornuis ACMT 6332/IX/3: kookplaat en oven in één apparaat
Met het Whirlpool fornuis ACMT 6332/IX/3 bereid je gerechten zoals jij dat wil. Kies je voor de kookplaat met drie normale gaspitten en één sudderpit of ga je voor de oven met de opties boven- en/of onderwarmte, hetelucht en grill?
Ontdek de mogelijkheden van het Whirlpool fornuis ACMT 6332/IX/3
Wanneer je kiest voor het Whirlpool fornuis ACMT 6332/IX/3 heb je in één keer een kookplaat en oven in huis. De gaskookplaat van dit fornuis heeft vier kookzones die gemaakt zijn van gietijzer. Dit is heel handig, want door dit materiaal glijden je pannen minder makkelijk van de gaspitten af. Van deze pitten zijn er drie normaal en is er één sudderpit. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de oven te gebruiken! Wanneer je hierin gerechten klaar wilt maken kun je kiezen uit verschillende bereidingswijzen, namelijk hetelucht, bovenwarmte, onderwarmte, boven- en onderwarmte en grill. Al deze opties zorgen ervoor dat je jouw favoriete gerechten naar wens kunt klaarmaken.
Gemak en design gecombineerd
Het Whirlpool fornuis ACMT 6332/IX/3 is makkelijk te bedienen met draaiknoppen. Verder beschikt het apparaat over een digitaal display, waarop je een timer kunt instellen. Hierdoor hoef je niet zelf bij te houden hoe lang je gerecht nog in de oven moet! Bij het maken van het Whirlpool fornuis ACMT 6332/IX/3 is echter niet alleen aan gemak gedacht, maar ook aan design. Het fornuis heeft daarom een strak uiterlijk van RVS. Dit geeft het apparaat een luxe uitstraling, waardoor het goed past in moderne keukens. Met het Whirlpool fornuis ACMT 6332/IX/3 kun je heerlijk koken. Je kunt kiezen om de kookplaat en de oven afzonderlijk of tegelijkertijd te gebruiken. Wanneer je de kookplaat gebruikt zijn er vier gaspitten tot je beschikking, waarvan één sudderpit. In de oven kun je gerechten op verschillende manieren bereiden. Je kunt kiezen voor onderwarmte, bovenwarmte, boven- en onderwarmte, hetelucht of grill. Al deze mogelijkheden zijn beschikbaar in een apparaat met een strak RVS uiterlijk dat past in bijna iedere keuken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whirlpool fornuis ACMT 6332/IX/3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =