Whirlpool vaatwasser (inbouw) WCIO3T333DEF

599.00

Artikelnummer: 000000000000225048 Categorie:

Beschrijving

De Whirlpool WCIO3T333DEF: een volledig integreerbare topvaatwasser
Een functionele vaatwasser is tegenwoordig meestal een vast onderdeel van een moderne keuken. Jouw keuze voor de Whirlpool WCIO3T333DEF geeft je de beschikking over een volledig integreerbaar en betrouwbaar topapparaat dat volgens de nieuwste innovatieve technieken en met degelijke materialen deskundig ontworpen is.
Op en top gemak en een fluisterstille werking
Van de Whirlpool WCIO3T333DEF vaatwasmachine mag je veel verwachten. Dit model met plaats voor maar liefst 14 couverts doet zijn werk meer dan uitstekend en kan perfect in jouw keuken geïntegreerd worden. Het stijlvolle design komt zeer goed tot zijn recht in combinatie met alle andere eigentijdse keukenapparatuur. Het 1uur Wash&Dry programma maakt het mogelijk om in niet meer dan één uur tijd je vaatwas schoon en druppelvrij droog te krijgen waardoor je veel kostbare tijd en energie bespaart. De krachtige spuitmonden van het achter in de machine gelegen PowerClean Pro systeem zorgen zelfs bij hardnekkig vuil voor een glanzend schone vaat. Door de toepassing van een praktisch derde rek heeft deze vaatwasser extra veel laadcapaciteit zodat je nooit ruimte te kort komt. Naast op en top gemak heeft deze vaatwasser van fabrikant Whirlpool ook nog eens een fluisterstille werking van 43 dB. Om nog meer energie en tijd te besparen is deze vaatwasser uitgerust met een startuitstel optie die je de mogelijkheid geeft om het wasprogramma geheel volgens wens uit te stellen. De inklapbare tanden en modulaire rekken zorgen voor flexibele wasopties die het mogelijk maken om de ruimte in je vaatwasser naar eigen inzicht aan te passen. Het LED beeldscherm van het ingebouwde display biedt je een goed overzicht van de diverse instellingen en de Economy, Intensive, Pre-wash en Quick vaatwasprogramma’s. Met de Whirlpool WCIO3T333DEF profiteer je optimaal van specificaties zoals:
een strak modern design
eenvoudige installatie- en inbouwmogelijkheden
ruim voldoende plaats voor 14 couverts
een inventief 1uur Wash&Dry programma
een PowerClean Pro systeem voor perfecte reiniging van hardnekkig vuil
een praktisch derde rek voor extra laadcapaciteit
een comfortabel stille werking
een startuitstel optie voor nog meer tijd- en energiebesparing
een geïntegreerd overzichtelijk display
flexibele wasopties dankzij inklapbare tanden en modulaire rekken
energieklasse A+++
De Whirlpool WCIO3T333DEF is een duurzame, gebruiksvriendelijke en uitermate betrouwbare vaatwasser waarvan jarenlang veel gemak en plezier kunt hebben. Je kunt dit model snel en eenvoudig bestellen in de online winkel van BCC, of persoonlijk aanschaffen in een van de filialen bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je bij BCC rekenen op een goed advies, vlotte service, heldere voorwaarden en een scherpe prijs. En desgewenst kun je je nieuwe vaatwasser door ons laten Inbouwen en aansluiten op bestaande aan-/afvoer. Vanzelfsprekend voeren we ook je oude vaatwasser voor je af voor recycling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whirlpool vaatwasser (inbouw) WCIO3T333DEF” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =