Whirlpool vaatwasser (onderbouw) WUC3C24PX

519.00

Artikelnummer: 000000000000284843 Categorie:

Beschrijving

De Whirlpool WUC3C24PX is een handige onderbouw vaatwasser met een capaciteit van 14 couverts. Dankzij de 6th Sense-technologie past het toestel de temperatuur en de hoeveelheid water aan de noden van de vaat aan. Met het startuitstel kun je het vaatprogramma tot 24 uur ver in de toekomst programmeren. Handig als je de vaat bijvoorbeeld 's nachts wil laten doen.
Verstelbare bovenkorf voor extra ruimte
Dit onderbouw toestel van Whirlpool is volledig gericht op gebruiksgemak. Zo is het voorzien van een zelfreinigend filtersysteem, dat zorgt voor duurzaamheid in je keuken. Bovendien krijg je een elektronische indicator te zien als je zout of glansmiddel moet bijvullen. Zo behandel je je kopjes, schoteltjes, pannen en glazen met de grootste zorg in de Whirlpool WUC3C24PX. De bovenkorf van dit toestel kun je bovendien nog eens in de hoogte verstellen, waardoor je onderaan extra ruimte krijgt voor grote pannen. De bordensteunen in de onderkorf kun je hiervoor handig neerklappen.
Grote keuze aan vaatprogramma's
Om de vaat schoon te maken beschik je met dit toestel over acht programma's. Je kunt bijvoorbeeld de vaat met koud water voorspoelen en met het ecologische programma op 50° laten schoonmaken. Heb je veel delicate glazen, dan gebruik je het glasprogramma op 45°. Dit zorgt voor een perfect was- en droogresultaat zonder restanten van kalk op het glas. Daarnaast kun je ook gewoon kiezen voor het expressprogramma of het dagelijkse programma, telkens met een watertemperatuur van 50°. Dit toestel van Whirlpool is uitgerust met krachtige spuitmonden achterin de machine, die steeds zorgen voor een stralend schone vaat.
Stijlvolle deur in inox
De Whirlpool WUC3C24 PX is geschikt voor elke keuken. Het inox deurpaneel en het elegante bedieningspaneel bovenaan het toestel komen tot hun recht in een moderne of klassieke ruimte. Vanuit je zetel of vanop je plaats aan de keukentafel lees je de resterende tijd van het programma af op het heldere display. Bij Whirlpool heeft men bovendien nog eens extra veel aandacht besteed aan het ontwerp van de scharnieren. De deur open je dan ook geruisloos en kun je in elke stand laten staan. Kortom, ben je op zoek naar een mooie en heel praktische vaatwasser, dan moet je de Whirlpool onderbouw vaatwasser WUC3C24PX kopen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whirlpool vaatwasser (onderbouw) WUC3C24PX” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − tien =