Whirlpool vriezer WHM4611

499.00

Artikelnummer: 000000000000067595 Categorie:

Beschrijving

Whirlpool vriezer WHM4611, zuinig en ruim
De Whirlpool vriezer WHM4611 is met een netto capaciteit van 454 liter een ruim toestel te noemen waar je heel wat lekkers in kwijt kunt. Daarnaast is het tevens een zuinige vriezer die binnen een A+ klasse valt, wat inhoudt dat het toestel tot 25% minder energie verbruikt, dan een gelijkaardige vriezer in een energieklasse A. De Whirlpool vriezer WHM4611 heft een jaarlijks energieverbruik van slechts 368 kWu hetgeen zeker niet slecht is voor toestel van deze grootte.
Gebruiksgemak troef met de Whirlpool vriezer WHM4611
Gezien de ontwerpers van Whirlpool maar al te goed beseffen dat gebruiksgemak een belangrijk element is bij grote keukentoestellen zoals een vriezer, is hier de nodige aandacht aan besteed bij de vormgeving en uitwerking van het toestel. Zo telt de Whirlpool vriezer WHM4611 niet minder dan 4 legplateaus die je toelaten om al je voedingswaren op een gestructureerde en ordelijke manier te bewaren. Wanneer je iets nodig hebt uit de diepvrieskist vind je het in een handomdraai terug dankzij de legplateaus. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een tegengewicht in het deksel om ervoor te zorgen dat het altijd langzaam sluit. Dit verhoogt enerzijds de veiligheid, je zult nooit per ongeluk het deksel met grote snelheid tegen je handen slaan, en anderzijds de levensduur van de vrieskoffer. Een zachte sluiting voorkomt slijtage waardoor je langer plezier beleeft aan het toestel.
Vrijstaand ontwerp met een minimaal geluidsniveau
Daar de Whirlpool vriezer WHM4611 een vrijstaand ontwerp heeft, plaats je het toestel waar je maar wilt. Dit kan in de garage of berging zijn, maar wie voldoende plek heeft in de keuken, kan ook daar de Whirlpool vriezer WHM4611 kwijt. Met een geluidsniveau van slechts 42dB kan je de Whirlpool vriezer WHM4611 zelfs probleemloos in een open keuken zetten zonder geconfronteerd te worden met een storend gezoem van de motor. Op die manier heb je alles bij de hand wanneer je gaat koken of 's avonds nog zin hebt in een lekker ijsje terwijl je gezellig naar de televisie kijkt. De witte kleur is makkelijk te integreren in elk interieur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whirlpool vriezer WHM4611” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =