Whirlpool wasmachine bovenlader TDLR70230

529.00

Artikelnummer: 000000000000219807 Categorie:

Beschrijving

Whirlpool TDLR70230
De Whirlpool TDLR70230 is een compacte kampioen. Deze wasmachine met bovenlader heeft een laadcapaciteit van 7 kilogram en 14 programma’s. Dat maakt dit toestel ideaal voor wie een krachtige en zuinige wasmachine zoekt die niet veel plaats inneemt.
6TH SENSE Technologie
Wil je het allerbeste voor je kleding en je portemonnee? Dan kies je voor 6TH SENSE technologie. Intelligente sensoren meten de lading in de trommel en passen automatisch het water- en energieverbruik en de duur van het programma aan het gewicht en het type van de belading aan. Zo ben je steeds zeker van een zuinig verbruik want je bespaart tot wel 50% water, energie én tijd. Bovendien is de 6TH SENSE technologie lief voor je kleding. Ook kostbare en gevoelige stoffen vertrouw je met een gerust hart toe aan deze wasmachine.
Minder trillingen, minder geluid
Deze Whirlpool wasmachine respecteert de rust in huis. Geen traditionele motor die aangestuurd wordt door een riem voor deze wasmachine met bovenlader, maar een innovatieve motor met ZEN-technologie die direct op de trommel gemonteerd is. Hierdoor is er minder vibratie en dus meer stilte. Met een geluidsniveau van 70 decibel kan je deze wasmachine gerust ’s nachts laten draaien zodat je favoriete outfit de volgende dag weer schoon is.
Laat maar lekker draaien
Aan het einde van de wasbeurt centrifugeert deze Whirlpool wasmachine je kleding met een toerental van 1200 toeren per minuut.
Energieklasse A+++
Zuinigheid en efficiëntie gaan hand in hand. Deze wasmachine behoort tot de energieklasse A+++. Met een minimum aan energie krijg je een maximum aan resultaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whirlpool wasmachine bovenlader TDLR70230” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 14 =