Zanussi koelkast (inbouw) ZBA22021SV

369.00

Artikelnummer: 000000000000222487 Categorie:

Beschrijving

De Zanussi ZBA22021SV koelkast, erg zuinig en op maat in te delen
De Zanussi ZBA22021SV koelkast is 122 cm hoog en heeft vier legplanken en vijf deurbalkons die je op veel verschillende manieren op maat kunt plaatsen. De handige flessendragers voorkomen morsen en het energieverbruik van deze Zanussi is zeer zuinig.
Aan te passen aan jouw behoeftes
Deze moderne Zanussi ZBA22021SV koelkast heeft een breedte van 54 cm en een diepte van 54,9 cm. Hij geeft je een nettoinhoud van 207 liter, wat ruim voldoende is voor een alleenstaande of een klein gezin. Al je groente en fruit plaats je in de grote transparante groentelade. In je koelkast zie je een vaste legplank en vier legplanken die je op tien verschillende hoogtes kunt instellen. Ze zijn gemaakt van robuust veiligheidsglas met een grote draagkracht en zijn gemakkelijk uit te nemen voor snelle reiniging. Wat je ook wilt koelen, je deelt je koelruimte geheel zelf in.
Nooit meer lekkende flessen
In de deur zie je drie instelbare deurbalkons, naast een flessenrek en een bovenste, vaste rek. De deurbalkons zijn zo gemaakt dat je er veel flessen rechtop in kwijt kunt. Ze staan dan stevig en stabiel en hierdoor is de kans dat ze lekken of morsen nagenoeg nihil. Dit scheelt je veel vervelend schoonmaakwerk en houdt je Zanussi ZBA22021SV koelkast hygiënisch. Omdat je de deurbalkons op verschillende hoogtes kunt instellen, maakt het niet uit welke maat flessen je erin zet. In deze Zanussi passen ze allemaal.
Zuinig met energie en makkelijk schoon te houden
Alle losse plateaus en deurbalkons van de Zanussi ZBA22021SV koelkast zijn snel en eenvoudig te verwijderen en kunnen in de afwasmachine een goede schoonmaakbeurt krijgen. Nooit meer etensresten, waardoor je koelkast schoon blijft en je voedsel veel minder kans loopt om te bederven. De comfortabel sluitende deur garandeert dat je koelruimte altijd op temperatuur blijft en als je koelkast aanslaat, is hij met zijn geluidsniveau van 35 dB nauwelijks hoorbaar. Deze koelkast geeft je niet alleen veel ruimte, maar ook een besparing op je energiekosten. Zijn jaarverbruik is 132 kWu, waardoor hij is ingedeeld in de zeer zuinige A++ energie-efficiëntieklasse.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zanussi koelkast (inbouw) ZBA22021SV” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 2 =